Συζήτηση [1] για ΛΑΕ και Αριστερή Δικτύωση, κλπ (fb 13-3-2016)

Κατεβάστε όλη αυτή τη σημαντική συζήτηση, σαν αρχείο-pdf, με κλικ ΕΔΩ.


screen-shot Γιώργος Καλαντζόπουλος 12 ώρες

Ποιος θα μας σώσει από τους τραμπούκους της ΛΑΕ; (ΙΙ)
12832505_1525274251101691_7165148052050099562_n
Σχόλια
Sylla Papayannopoulou
Sylla Papayannopoulou όποιος καεί στο βούτυρο, φυσά και το γιαούρτι. Ο Καλλίνικος είναι φατσοφίλος και σύντροφος (που έχει δεχθεί σκληρές συριζοεπιθέσεις) και του απάντησα ήδη ότι κάνει λάθος και ότι παρεξήγησε την αυστηρή κριτική σου στην ΛΑΕ, η οποία βεβαίως βεβαίως δεν είναι και άδικη.
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Μεγαλοποιείς ένα θέμα τελείως λανθασμένα Γιώργο. Και ενισχύεις, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, τα χειρότερα συμπεράσματα για σένα από άλλους…
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Nτάξει οκ…Ειναι τραμπούκος ο Καλλίνικος ο στοχοποιημένος με κάθε συκοφαντικό τρόπο απο συγκεκριμένη συριζοφασιστική ομάδα και τον Μπεκιάρη,αλλά το γεγονός πως εσύ προσπαθείς αρνούμενος στην ουσια κάθε διάλογο ,να μας πείσεις για το πόσο φοβερή και τρομερή ειναι η ‘συνεργασια ‘ ΛΑ.Ε.-δικτύωσης ειναι μια χαρά και πρέπει να το φάμε αμάσητο,αλλοιως είμαστε σεχταριστές
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Κατ΄αρχάς ο Καλλίνικος ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ Γιώργο. Επομένως το ΠΡΩΤΟ πράμα που θάπρεπε να σκεφτείς είναι η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ή το ότι τα πήρε στο κρανίο κάποιος υπέρ το δέον. Εγώ, αν και ενοχλήθηκα πολύ από ορισμένα που λες (και μάλιστα περιλαμβάνουν κι εμένα) δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να κάνω διάλογο μαζί σου, αλλά όσα σου είπε ο Σπύρος πιο πάνω ΙΣΧΥΟΥΝ.
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Και προφανώς διαφωνώ με αυτο που έγραψε ο Καλλίνικος περι ‘συριζαύγουλου’ για να το ξεκαθαριζω
Γιώργος Καλαντζόπουλος
Γιώργος Καλαντζόπουλος Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις:
1. Η συνεργασία ΛΑΕ – δικτύωσης έτσι κι αλλιώς είναι πραγματικότητα πριν από τις εκλογές αλλά και μετ αφού η δικτύωση εκπροσωπείται και συμμετέχει στα διευθυντικά όργανα της ΛΑΕ.
2. Το να θεωρώ ότι στην ΛΑΕ υπάρχουν σεχταριστικές απόψεις και ότι η ΛΑΕ κινδυνεύει να γίνει άλλο ένα ένα ΑΝΤΡΑΡΣΥΑ και να εκφράζω αυτή την άποψη είναι νομίζω δικαίωμα μου και όχι λόγος διαγραφής μου από ΄την ΛΑΕ.
όμως το θέμα που τέθηκαν αυτά τα ζητήματα ήταν άλλο. Ήταν μια κριτική στο πως στήνεται και πως προαναγγέλλεται μια εφημερίδα (Η ΕΞΟΔΟΣ) από τον χώρο της ΛΑΕ. Γιαυτό το ζητήματα δεν σε βλέπω να λες τίποτα
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Ποιος εκπροσωπει την δικτυωση στα διευθυντικα οργανα?? Μιάς και δεν έχουμε τέτοια ενημερωση
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Εκτος αν την μπερδεύεις με την ΑΡΚ
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Περιμένω απάντηση επ’αυτού,γιατι πραγματικα οχι μονο δεν υπάρχει ενημερωση για τέτοιο πράγμα,αλλά η συναντηση ΛΑΕ-Δικτύωσης έγινε πριν μερικες μέρες..Αν η ΛΑ.Ε. αποφάσισε ΚΑΙ σε αυτο το θέμα απο τα πάνω ε ναι υπάρχει θεμα
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Σπύρο από όσα λέτε εικάζω ότι ο Γιώργος ΙΣΩΣ είχε μάθει ιδιωτικά κάποια σχέδια συνένωσης ΛΑΕ/Δικτύωσης πολύ πιο πριν από δημόσια γεγονότα.
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης (κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, φυσικά. Με τον Κορωνάκη κουβαλημένο κιόλας εκεί που τον είδαμε, ακόμη χειρότερα…)
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Eιλικρινά δεν έχω ιδέα..Και αν οντως έχει ΗΔΗ συμβεί θα είναι ένα ακομα καπέλλωμα
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης ΕΤΣΙ ακριβώς, δυστυχώς…
Γιώργος Καλαντζόπουλος
α) Αν η ΛΑΕ θέλει πράγματι να κάνει ανοίγματα και να διευρυνθεί, θα πρέπει να απευθυνθεί – πέρα από τους αριστερεριστές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δεν πρόκειται να προκύψει τίποτα το σημαντικό απ’ αυτούς – και στον κόσμο που στις τελευταίες εκλογες έκανε αποχή ή έριξε λευκό/άκυρο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσει να εκφράσει και αυτόν τον κόσμο πολιτικά.
β) Η ΛΑΕ επίσης να πρέπει επίσης να συνεργάζεται με όσο κόσμο (και από την βάση και από το στελεχικό δυναμικό) της παλιάς πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε τον Τσίπρα και τώρα πλέον έχει διαχωρίσει την θέση της. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνονται αποδεκτοί μερικοί άλλοι (ονόματα δεν λέω) που ήταν πολιτικά στην παρέα του Κορωνάκη εντός του ΣΥΡΙΖΑ ως το τέλος της σύγκρουσης, και δεν μας αρέσει ο Κορωνάκης. (Επίσης τα περί ΑΣΡ- Δικτύωσης κλπ τα θεωρώ κάτι σαν προσωρινές “ταυτότητες”, που έχουν κάποια αξία όπως τα χαρτιά που δίνουν στους μετανάστες, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα)
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Καλά τα κεφαλαία και οι προτροπές να συνέλθουμε ειναι κάπως…Ακομα περιμενω απαντηση σε αυτο που έγραψες ,δηλαδή πως η Δικτυωης ήδη εκπροσωπείται στο Πολιτικο συμβουλιο της ΛΑ.Ε.
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Στο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ πολιτικό συμβούλιο (για να μην ξεχνιόμαστε)…
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Ναι, αυτό [περι ‘συριζαύγουλου’] είναι πραγματικά μεγάλο λάθος κρίσης, που μπορεί δικαιολογημένα να θεωρηθεί λάσπη. Αλλά τουλάχιστον δύο σχολιαστές τονίσαμε ότι τα περί συριζαύγουλου ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Αλλά… λάσπη έιναι και τα περί “τραμπούκων της ΛΑΕ”, σε τρίτο πρόσωπο πληθυντικού. Αλήθεια, ποιος άλλος πλην του Καλλίνικου… ανήκε σ’αυτή την κατηγορία? Και ΠΩΣ από ΕΝΑΝ διαχειριστή που τα πήρε στο κρανίο μη γνωρίζοντας καν εκείνον που διέγραψε, βγαίνει τέτοια γενίκευση για “τη ΛΑΕ” εξ ολοκληρου?
Γιώργος Καλαντζόπουλος
Γιώργος Καλαντζόπουλος Δεν υπάρχει γενίκευση. Με το “της ΛΑΕ” υπάρχει απόδοση πολιτικής ταυτότητας σε κάποιους τραμπούκους.
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Καλά, ντάξει. Προσωπικά χέστηκα αν υπάρχουν τραμπούκοι και στη ΛΑΕ, αλλά… τέλος πάντων. Αν θες να δώσεις κι άλλα όπλα στον ΣΥΡΙΖΑ κάντο. Δικό σου κάρμα…
Γιώργος Καλαντζόπουλος
Γιώργος Καλαντζόπουλος Στον σύριζα γελάνε με αυτά που συζητάμε για τον Κορωνάκη
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Αυτό που λες Γιώργο είναι τελείως λάθος. Αυτοί ας γελάσουν όσο θέλουν. ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ που χώσατε τον Κορωνάκη στη ΛΑΕ. Τώρα πια η ζημιά έγινε.
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Αυτος ο ετεροκαθορισμος με τον ΣΥΡΙΖΑ ειναι το βασικο θεμα της ΛΑΕ πάντως
Γιώργος Καλαντζόπουλος
Γιώργος Καλαντζόπουλος Σπύρος Σούρλας Σωστά, μόνον που δεν γλιτώνεις από τον ετεροκαθορισμό με το να αποφύγεις να συνεργαστείς με πρώην προεδρικούς…
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Δεν έχουν καταλάβει στη ΛΑΕ αυτό που δεν κατάλαβες κι εσύ Γιώργο. Οτι τα στελέχια είναι ΟΛΑ τελειωμένα. Και ο Κορωνάκης ούτε για πίτσες ντελίβερυ δεν κάνει…
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης ΟΙ ψηφοφόροι θα δράσουν ανάλογα, δίνοντας στη ΛΑΕ 2% ή λιγότερο, κάποια στιγμή…
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Ενώ με τις ‘μεταγραφές’ απο πανω θα παει στο 8
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Στο 2.8% μπορεί (Χαχαχα). Αφού το σύνολο όλων των μελών ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν πάνω από 30 χιλιάδες. Οσο για “λαϊκή βάση”… αυτή μοιάζει με παγόβουνο που λυώνει γρήγορα στον ωκεανό.
Γιώργος Καλαντζόπουλος
Γιώργος Καλαντζόπουλος Για να τελειώνουμε: «Καταπίνεται την κάμηλο και διυλίζεται τον κώνωπα» ο Κορωνάκης είναι γίγαντας μπροστά σε κάποιους άλλους από το ΔΗΚΚΙ και άλλες συνιστώσες της ΛΑΕ.
Γιώργος Στάθης
Γιώργος Στάθης Αυτό Γιώργο αντιστρέφεται. Οχι μόνο δεν αρκεί η απομάκρυνση του Κορωνάκη, χρειάζεται ΓΕΝΙΚΟ ξήλωμα στελεχιών άνευ αξίας.
Σπύρος Σούρλας
Σπύρος Σούρλας Ποια ΔΗΚΚΙ μωρέ?? Ιχνοστοιχεια ειναι

 

2 thoughts on “Συζήτηση [1] για ΛΑΕ και Αριστερή Δικτύωση, κλπ (fb 13-3-2016)

  1. Pingback: Πως να ΜΗ διαχειρίζεστε διενέξεις (ή τα 2 μέτρα και 2 σταθμά του Γ.Κ.) | Omadeon's Meta-Blog

  2. Pingback: Πως να ΜΗ διαχειρίζεστε διενέξεις (μέρος 1ο) ή τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του Γιώργου Καλατζόπουλου – OMADEON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s