Νάσος Θεοδωρίδης: “Και μόνο ότι μιλάτε για σεξουαλικές ιδιαιτερότητες… δείχνει το φασισμό σας” (συζήτηση στο f/b για Σακελλαρίδη-Τριανταφυλλόπουλο)

Παραθέτω όλη τη συζήτηση που έγινε, όπως έγινε, πριν γράψω για το Νάσο Θεοδωρίδη το άρθρο που… του υποσχέθηκα (αντί απάντησης).

Νάσος Θεοδωρίδης

Νάσος Θεοδωρίδης


 

Ο George Omadeon κοινοποίησε σύνδεσμο

18 ώρες πριν

Δεν συμφωνώ σε όλα με το άρθρο, αλλά έχει κάποιο δίκιο. Οι εκλογές πέρασαν, άλλωστε. Αν το γνωστό βίντεο είναι πλαστό, θάπρεπε ΤΩΡΑ να το καταγγείλλει ο Σακελλαρίδης. Αν -πάλι- δεν είναι, θάπρεπε και πάλι να το πει, ανεξάρτητα από την κατάπτυστη στάση του Τριανταφυλλόπουλου. Και θάπρεπε τότε επίσης [1] να εξηγήσει την πηγή της υποκλοπής, [2] να υπερασπιστεί _γενικά_ το δικαίωμα στη σεξουαλική ιδιαιτερότητα, αλλά και [3] να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ για τη δική του απροσεξία (τουλάχιστον) που (ακολουθώντας το Νόμο του Μέρφυ) έβλαψε πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικά με ενοχλεί η ατζαμοσύνη στο διαδίκτυο και η πολιτική ανευθυνότητα (μεταξύ άλλων) που συνεπάγονται (σε βάρος του Σ) _αν_ το εν λόγω βίντεο δεν είναι πλαστό και αν προήλθε από καταγραφή διαδικτυακής επικοινωνίας. Δεν με σοκάρει το βίντεο, αλλά όποιος έχει σεξουαλικές ιδιαιτερότητες ΟΦΕΙΛΕΙ να τις προστατεύει από ΚΑΘΕ είδους δημόσια διαρροή, αν συμμετέχει επώνυμα στη δημόσια ζωή και στην πολιτική. Ελπίζω να μη σας στενοχώρησα…


(Τέλος συζήτησης)
[…]


Σχετικά με Νάσο Θεοδωρίδη:

Advertisements

One thought on “Νάσος Θεοδωρίδης: “Και μόνο ότι μιλάτε για σεξουαλικές ιδιαιτερότητες… δείχνει το φασισμό σας” (συζήτηση στο f/b για Σακελλαρίδη-Τριανταφυλλόπουλο)

 1. Σχόλιό μου στο “Κουτσαβάκι” (έχει και προηγούμενο πριν απ’αυτό)

  http://tokoutsavaki.blogspot.com/2014/06/blog-post_4271.html?showComment=1403437666237#c1899536205190980817
  (περιμένει έγκριση)

  Χαίρομαι διότι συμφωνούμε, με βάση την ίδια την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
  Δυστυχώς, όμως… βρήκα τον μπελά μου γι αυτό το λόγο, όπως αποδείχτηκε εδώ:

  https://0madeon.wordpress.com/2014/06/23/nasos-theodorides/

  Η ίδια η χρήση της λέξης “ιδιαιτερότητα” εξόργισε τον γνωστό Νάσο Θεοδωρίδη μέχρι του σημείου να μας αποκαλέσει (συλλήβδην) φασίστες! Σε μένα ειδικά απέδωσε “φασιστική αθλιότητα” και “χρυσαυγιτισμό”.

  Σαφέστατα, κατ’ εμέ, παραβιάζει την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ για να φέρει τον κόσμο στα δικά του μέτρα. Με προκλητική, φανατική εριστικότητα, αποκαλώντας ακόμη κι εμένα φασίστα έως χρυσαυγίτη (ενώ είμασταν εδώ και καιρό φίλοι στο φ/β) ο Νάσος Θεοδωρίδης προφανώς ασκεί το… ΜΗ-συναινετικό… βίτσιο του να δημιουργεί εχθρούς χωρίς λόγο !!! Αυτό, ίσως εξηγεί και τη στάση του σε άλλα θέματα. Δυστυχώς συνεπάγεται… δυσάρεστα συμπεράσματα για τον τρόπο που σκέπτεται και για τον ψυχισμό του. (Επιτιθέμενος γίνεται επίσης κέντρο προσοχής..)

  Υποσχέθηκα να γράψω ειδικό άρθρο εκτενούς απάντησης στον Ν.Θ. και… παρά το ότι όλοι πνιγόμαστε σε πολύ πιο επείγοντα πολιτικά θέματα, κάποια στιγμή θα το γράψω.

  Νομίζω όμως ότι στις παράλογες μπούρδες του, ήδη απάντησα επαρκώς όταν είπα:

  Η ιδιαιτερότητα υπάρχει ως έννοια από τη στιγμή που υπάρχει μια πλειοψηφούσα νόρμα που πλασάρεται (ή βιώνεται) ως κανονικότητα. Το αντικειμενικό γεγονός ότι διαφέρει από την πλειοψηφούσα νόρμα ΔΕΝ συνιστά ηθική υποτίμηση ή άλλου είδους μομφή, κι ΑΚΟΜΗ λιγότερο μπορεί να συνιστά (η επισήμανση του γεγονότος) “φασισμό”. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ. Το αντίθετο αποτελεί ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.


  (σχόλιο στο οποίο απέδωσε “χρυσαυγιτισμό”…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s